Societatea PROBETGR INVESTMENTS din Grecia sa infiintat in Romania in martie 2007.
In luna mai 2007 societatea a cumparat in Braila, pe strata Ramnicu Sarat, intr-o noua zona in care constructia de locuinte cunoaste o dezvoltare rapida, un teren cu o suprafata de 3.527,00 mp in vederea realizarii unui ansamblu rezidential format din patru tronsoane cu regim de inaltime S+P+5 S+P+6 nivele.
In acest scop a fost demarata proiectarea ansamblului de locuinte cu o echipa profesionala de proiectanti.
In luna decembrie 2008 a fost obtinuta autorizatia de construire iar in luna octombrie 2009 a inceput constructia primului tronson(tronsonul C).
Marea experienta a Presedintelui si in acelasi timp Administrator al societatii dobandita in cei 47 de ani de activitate in domeniul constructiilor particulare si publice , scoli, spitale, bazine inot, blocuri, birouri a condus la realizarea unui proiect pentru un ansamblu de locuinte moderne, functionale cu un grad de rezistenta la seisme si eficiente din punct de vedere energetic.
Constructia primului tronson (tronsonul C) a fost realizata cu un grad sporit de siguranta la cutremur datorita alegerii structurii de rezistenta cu diafragme din beton armat iar prin folosirea unor materiale termoizolante agrementate de NASA America s-a obtinut categoria A de eficienta energetica.

Faze de constructie